EVBC-Vlietwijk
Dé badmintonclub van Voorschoten
 

Welkom bij EVBC-Vlietwijk

Het is de snelste racket sport ter wereld, houdt je lekker fit en is ook nog eens gezellig om met anderen te spelen - Badminton! Onze club van ongeveer 100 leden maakt het mogelijk om deze prachtige sport te beoefenen in Voorschoten. Wij zijn een gemengde club met zowel recreanten als competitiespelers verdeeld over verschillende leeftijdsgroepen. Geïnteresseerd? Voel je welkom en kom een keer langs!


Hieronder het laatste nieuws. Op zoek naar de clubagenda? Deze staat onderaan deze pagina! Verdere algemene informatie is te vinden op de andere pagina’s op deze site.Nieuws & Updates


Terug naar overzicht

20-06-2023

Afsluiting seizoen 2022-2023

De zomer staat voor de deur en we gaan het seizoen 2022-2023 afsluiten met een leuke bbq en wat andere activiteiten, voordat wij iedereen uitzwaaien voor een welverdiende vakantie.
Op vrijdag 30 juni is er weer de traditionele bbq, voor de 1e keer na de corona periode.
De laatste speelochtend voorafgaand aan de zomervakantie voor de junioren zal zijn op zaterdag 1 juli in de vorm van een toernooi. Via de jeugd WhatsApp groep zal verdere info hierover worden verspreid.
De laatste speelavond voorafgaand aan de zomervakantie voor de senioren zal zijn op maandag 3 juli. Er zal voor alle senioren een onderling husseltoernooi worden georganiseerd met een afsluiting in de kantine. Aanvangstijd zal zijn om 20.00 uur. Aanmelding is niet noodzakelijk. Kom gezellig meedoen!Terug naar overzicht


Corona maatregelen in de sporthal

Op dit moment zijn er geen specifieke Corona maatregelen meer bij EVBC-Vlietwijk.


Clubagenda

ALV 2023: 13 Maart

Einde seizoen bbq 2023: 30 juni

1) De tijden zijn altijd weergegeven in het huidige schema (zomer of wintertijd), dus als je kijkt naar data na de datum waarop de klok verzet zal worden, dan lijkt de tijd een uur af te wijken)

2)  Eventuele informatie over competie wedstrijden kan afwijken als er wedstrijden verzet zijn.