EVBC-Vlietwijk
Dé badmintonclub van Voorschoten
 

Wordt lid!

Ben je onder de 16, tussen de 16 en 25, of ouder? Dan hebben wij een uitdaging voor je. Kom bij ons de snelste racket sport ter wereld beoefenen! Badminton heeft veel te bieden: coördinatie, uithoudingsvermogen, reflexen en tactisch inzicht. Nieuwe leden zijn zeer welkom, dus twijfel niet en kom een keer langs!

Lid worden? Lees het informatieblad, vul het inschrijfformulier in, stuur het op via email of geef het aan een bestuurslid in de zaal.English? No problem!

We know that there are many non-Dutch speaking people living in Voorschoten and surroundings. Hence we prepared a brief page (click here) with some basic information about our club. Interested (to try or to join one of our onboarding events)? Drop us an email at info@evbc-vlietwijk.nl.Instapcursus

Als club starten wij regelmatig met een instapcursus badminton van 6 weken (1 week proberen, daarna 5 keer voor een kleine vergoeding) voor junioren en senioren. Een unieke kans om deze snelle sport eens te proberen en onze club te leren kennen. Iedereen is welkom, ongeacht leeftijd of niveau! Voor de jeugd is het mogelijk om je op te geven via voorschoten4kids.nl, of ons rechstreeks te benaderen.


Specifieke informatie over geplande cursussen kunt u vinden op de welkom pagina (bij het nieuws). 


Algemene informatie:

- Jeugd: zaterdag 9:00-10:30 uur

- Volwassenen: maandag 20:00-21:00 uur

- Locatie: Sporthal de Vliethorst, Burgemeester van der Haarplein 9

- Kosten: eerste les gratis, daarna €20,- voor vijf weken. Jeugd kan zich ook aanmelden bij Sportfondsen - Voorschoten4kids (1 gratis les, eventueel bij ons te verlengen met vijf lessen voor €20,-)

- Materiaal: voor een racket kan gezorgd worden.

- Aanmelden: door te mailen naar info@evbc-vlietwijk.nl


Geen zin in een cursus maar wel interesse? Instromen kan eigenlijk altijd wel. Kom het 1 of 2 keer proberen en dan lid worden, of maak in geval van twijfel gebruik van de instapmogelijkheid van 6 keer. Stuur ons gewoon een e-mail - de deur staat voor iedereen open!Voorschoten4Kids

Naast onze eigen instapcursussen, werken we ook actief samen met Sportfondsen Voorschoten in het kader van Voorschoten4kids. Basisschoolleerlingen kunnen kennismaken met de sport via de cursus Badminton van de Buitenschoolse Sport. Daarnaast kunnen geïnteresseerde jongeren vrijblijvend nog paar keer langskomen en lid worden, of kiezen voor de instapmogelijkheid van 6 keer voor een kleine vergoeding. Vragen? Neem gerust contact met info@evbc-vlietwijk.nl op! Of klik op deze link voor een infoblad met een overzicht van de mogelijkheden.